Rap amb cava i salsa d'ametlles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Pujol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Neus, Sant Sadurní d'Anoia
INGREDIENTS
- 12 medallons de rap
- 75 cl de cava brut
- 100 cl de fumet
- nata líquida
- 12 cues de llagostí
- ametlles laminades
- julivert Per a la picada:
- all
- ametlla torrada
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per fer la picada, poseu ametlles torrades i un gra d'all pelat en un morter i piqueu-ho.
A continuació, saleu el rap i les cues de llagostí. Després, enfarineu el rap i fregiu-ho junt amb els llagostins en una paella amb oli. Tot seguit, a la paella on hem fregit el peix, afegiu-hi la picada i el cava. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir. Després, incorporeu-hi el fumet i la crema de llet, i torneu-ho a remenar. Incorporeu-hi el rap i els llagostins i deixeu-ho coure durant 2 minuts. I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica d'ametlla per sobre.
A continuació, saleu el rap i les cues de llagostí. Després, enfarineu el rap i fregiu-ho junt amb els llagostins en una paella amb oli. Tot seguit, a la paella on hem fregit el peix, afegiu-hi la picada i el cava. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir. Després, incorporeu-hi el fumet i la crema de llet, i torneu-ho a remenar. Incorporeu-hi el rap i els llagostins i deixeu-ho coure durant 2 minuts. I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica d'ametlla per sobre.