Perles de meló amb cava
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Perles de meló amb cava
- (per compartir)
- 1 meló cantalup
- 50 g de sucre moreno
- 200 ml de cava
PREPARACIÓ
1. Tallem el meló per la meitat i, amb un estri per treure boles, fem boletes amb la polpa del meló.
2. Traiem la resta de la polpa del meló amb què no podem fer boletes i la posem al got de la batedora elèctrica. Reservem les dues parts de la closca del meló.
3. Aboquem el cava al got de la batedora.
4. Hi afegim el sucre, al cava, i les restes de polpa.
5. Fem servir la batedora elèctrica per aconseguir un suc dolç de cava i meló.
6. Posem el suc a la nevera unes dues hores, perquè quedi fresc i marinat.
7. Omplim el meló buit amb les boletes de polpa i les marinem amb el suc que teníem a la nevera.
2. Traiem la resta de la polpa del meló amb què no podem fer boletes i la posem al got de la batedora elèctrica. Reservem les dues parts de la closca del meló.
3. Aboquem el cava al got de la batedora.
4. Hi afegim el sucre, al cava, i les restes de polpa.
5. Fem servir la batedora elèctrica per aconseguir un suc dolç de cava i meló.
6. Posem el suc a la nevera unes dues hores, perquè quedi fresc i marinat.
7. Omplim el meló buit amb les boletes de polpa i les marinem amb el suc que teníem a la nevera.