Paalak panir (Espinacs amb formatge fresc) - Índia
- Programa: Karakia
- Cuina: restaurant Tandoor, Barcelona
INGREDIENTS
- 150 g d'espinacs
- 100 g de formatge fresc
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- crema de llet
- mantega
- pebre vermell
- garam masala
- gingebre fresc
- sal i oli
PREPARACIÓ
Bulliu els espinacs. Escorreu-los i reserveu-los.
Per preparar la base del curri hem de sofregir la ceba picada fina fins que sigui ben daurada. Llavors afegiu-hi el tomàquet tallat molt petit, remeneu-ho durant uns quants minuts i després condimenteu-ho amb les diferents espècies: mitja culleradeta de pebre vermell (paprika), mitja de garam masala i un polsim de sal.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu els espinacs a la paella amb una cullerada de crema de llet i una culleradeta de mantega. Remeneu-ho força perquè els espinacs quedin ben barrejats amb el sofregit i afegiu-hi el formatge fresc tallat a trossets.
Tapeu la paella i deixeu que tot plegat cogui uns 20 minuts a foc lent.
A l'hora d'emplatar, guarniu aquest guisat amb una mica de gingebre fresc ratllat pel damunt dels espinacs.
Per preparar la base del curri hem de sofregir la ceba picada fina fins que sigui ben daurada. Llavors afegiu-hi el tomàquet tallat molt petit, remeneu-ho durant uns quants minuts i després condimenteu-ho amb les diferents espècies: mitja culleradeta de pebre vermell (paprika), mitja de garam masala i un polsim de sal.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu els espinacs a la paella amb una cullerada de crema de llet i una culleradeta de mantega. Remeneu-ho força perquè els espinacs quedin ben barrejats amb el sofregit i afegiu-hi el formatge fresc tallat a trossets.
Tapeu la paella i deixeu que tot plegat cogui uns 20 minuts a foc lent.
A l'hora d'emplatar, guarniu aquest guisat amb una mica de gingebre fresc ratllat pel damunt dels espinacs.