Paalak panir (Espinacs amb formatge fresc) - Índia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: restaurant Tandoor, Barcelona

INGREDIENTS

  • 150 g d'espinacs
  • 100 g de formatge fresc
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • crema de llet
  • mantega
  • pebre vermell
  • garam masala
  • gingebre fresc
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Bulliu els espinacs. Escorreu-los i reserveu-los.
Per preparar la base del curri hem de sofregir la ceba picada fina fins que sigui ben daurada. Llavors afegiu-hi el tomàquet tallat molt petit, remeneu-ho durant uns quants minuts i després condimenteu-ho amb les diferents espècies: mitja culleradeta de pebre vermell (paprika), mitja de garam masala i un polsim de sal.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu els espinacs a la paella amb una cullerada de crema de llet i una culleradeta de mantega. Remeneu-ho força perquè els espinacs quedin ben barrejats amb el sofregit i afegiu-hi el formatge fresc tallat a trossets.
Tapeu la paella i deixeu que tot plegat cogui uns 20 minuts a foc lent.
A l'hora d'emplatar, guarniu aquest guisat amb una mica de gingebre fresc ratllat pel damunt dels espinacs.
Anar al contingut