Ous remenats amb bolets i foie

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Alguer Peran
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Tarannà Parc Forestal

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS (PER PERSONA)

    100 g de bolets
  • 20 g de mousse de foie
  • Ceba confitada
  • 2 ous
  • Patates fregides
  • All
  • Oli d'oliva
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem la mousse de foie al congelador perquè estigui ben dura per poder-la ratllar al final.
  2. Fregim unes patates i les reservem.
  3. Caramel·litzem ceba i la reservem.
  4. Posem una paella al foc, hi posem oli i hi afegim l'all tallat que fregim una mica.
  5. Hi afegim els bolets durant una estona fins que perdin l'aigua i els reservem.
  6. Aprofitem la paella amb què em saltat els bolets per fregir dos ous. Vigilem que no quedin massa cuits per després poder-hi sucar pa.
  7. Barregem els dos ous amb els bolets saltejats.
  8. A la barreja hi aboquem patates fregides i ceba caramel·litzada.
  9. Hi afegim un polsim de sal.
  10. Matxaquem tots els ingredients per barrejar totes les textures.
  11. Un cop està tot barrejat ho emplatem i ratllem la mousse de foie que traiem del congelador per sobre.  
Anar al contingut