Arròs de foie i ànec

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta és rica en energia i en greixos saturats i colesterol, del foie i del formatge, i també aporta ferro i vitamina DAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 confit

    1 l brou de pollastre

    400 g d'arròs bomba

    220 g foie celler

    120 g de formatge

    75 g pernil d'ànec

    50 ml de vi ranci

    2 cebes de Figueres

    Brins de safrà

    Pebre blanc

    Oli OVE

    Sal

    Créixens

PREPARACIÓ

 

  1. Desfem en una cassola al foc 50 g de foie celler.
  2. Tallem dues cebes a microbrunesa. Les afegim al foie desfet i ho coem a foc suau.
  3. Rentem l'arròs deixant-lo dins un colador en un bol amb aigua.
  4. Escalfem ena una cassola 1 litre de brou de pollastre.
  5. Perlem l'arròs remenant-lo a la cassola del foie i la ceba. Amb dos minuts en tindrem prou.
  6. Hi afegim uns brins de safrà i remenem l'arròs. Salem i hi afegim pebre blanc.
  7. Hi afegim un rajolí de vi blanc (50 ml) i ho deixem al foc fins que l'alcohol s'evapori.
  8. Afegim el brou de pollastre calent i ho deixem coure 10 minuts. Un cop passats, retirem la cassola del foc.
  9. Ratllem 120 g de formatge a sobre l'arròs. Ho barregem embolcallant-lo.
  10. Tallem 170 g de foie celler (millor tenir-lo fred). Aboquem el foie a l'arròs per lligar-ho.
  11. Hi posem a sobre de l'arròs el confit esmicolat.
  12. Servim l'arròs amb més formatge ratllat per sobre i hi escampem per damunt una mica de trossets de pernil d'ànec i créixens.
Anar al contingut