Milfulls de pasta fresca amb múrgoles i formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mercè Navarro
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Roig Robí, Barcelona
INGREDIENTS
- 12 quadrats de pasta
- 500 g de múrgoles
- 4 tomàquets de pera
- 80 g de formatge parmesà
- 2 escalunyes
- 1 tasseta de crema de llet
- 1 cullerada de cebollí picat
- oli
- sal
- pebre
- sucre
PREPARACIÓ
Per fer la salsa de tomàquet, peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i piqueu-los.
Poseu la salsa en una paella i afegiu-hi el sucre, el cebollí i el formatge ratllat. No ho deixeu gaire estona al foc. Tot seguit, poseu oli en una altra paella i incorporeu-hi les múrgoles. Quan estiguin a punt, afegiu-hi les escalunyes i una mica de pebre. Després incorporeu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir. I ja per acabar, poseu un full de pasta en un plat i incorporeu-hi una primera capa de múrgoles. Tapeu-ho amb un altre full de pasta i afegiu-hi la salsa de tomàquet al damunt. Tapeu-ho amb un altre full de pasta i acabeu incorporant-hi una capa de múrgoles.
Poseu la salsa en una paella i afegiu-hi el sucre, el cebollí i el formatge ratllat. No ho deixeu gaire estona al foc. Tot seguit, poseu oli en una altra paella i incorporeu-hi les múrgoles. Quan estiguin a punt, afegiu-hi les escalunyes i una mica de pebre. Després incorporeu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir. I ja per acabar, poseu un full de pasta en un plat i incorporeu-hi una primera capa de múrgoles. Tapeu-ho amb un altre full de pasta i afegiu-hi la salsa de tomàquet al damunt. Tapeu-ho amb un altre full de pasta i acabeu incorporant-hi una capa de múrgoles.