Macarrons amb bolets i formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Martí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant del Col·legi d'arquitectes, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de macarrons
- 1/2 kg de tomàquet de penjar
- 50 g de mantega
- 125 g de llenega blanca
- 125 g de ceps
- 50 g de formatge parmesà
- 50 g de formatge de fondre
- oli, all, sal, pebre i alfàbrega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una paella i sofregiu-hi el tomàquet ratllat i l'all trinxat.
Aromatitzeu-ho amb alfàbrega. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la barreja de bolets, remeneu-ho i deixeu-ho uns minuts més al foc. Mentrestant, bulliu els macarrons durant 8 minuts amb aigua i un raig d'oli d'oliva. A continuació, i en un cassola, poseu-hi la mantega a fondre. Tireu-hi els macarrons, remeneu-ho i incorporeu-hi el sofregit. Un cop ben barrejat, afegiu-hi el formatge de fondre i el parmesà ratllat. Remeneu-ho, deixeu-ho dos minuts més al foc i ja podreu servir-ho.
Aromatitzeu-ho amb alfàbrega. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la barreja de bolets, remeneu-ho i deixeu-ho uns minuts més al foc. Mentrestant, bulliu els macarrons durant 8 minuts amb aigua i un raig d'oli d'oliva. A continuació, i en un cassola, poseu-hi la mantega a fondre. Tireu-hi els macarrons, remeneu-ho i incorporeu-hi el sofregit. Un cop ben barrejat, afegiu-hi el formatge de fondre i el parmesà ratllat. Remeneu-ho, deixeu-ho dos minuts més al foc i ja podreu servir-ho.