Llobarro farcit al fang
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Narro
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Univers gastronòmic , L'Hospitalet de Llobregat
INGREDIENTS
- 2 llobarros d'un kg- 2 kg de fang
- 200 g de rossinyols
- 200 g de ceps
- 200 g de xampinyons
- 5 g de tòfona
- farigola
- una mica de greix de pernil ibèric
- 100 g de mantega
- oli- sal- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, talleu els bolets a làmines i poseu-los en una cassola amb oli.
Afegiu-hi farigola, all, pebre i sal. Deixeu-ho coure a foc lent durant 40 minuts.Mentrestant, feu uns talls a l'interior del llobarro i col·loque-hi la tòfona a dins. Salpebreu el llobarro i farciu-lo amb els bolets.A continuació, esteneu el fang sobre un paper de cuina. Col·loqueu-hi unes branquetes de farigola al mig i poseu-hi a sobre el llobarro. Emboliqueu-lo amb el fang i poseu-lo al forn durant 8 minuts.I ja per acabar, trenqueu el fang amb una cullera i retireu-lo. Finalment, ja podreu emplatar-ho.
Afegiu-hi farigola, all, pebre i sal. Deixeu-ho coure a foc lent durant 40 minuts.Mentrestant, feu uns talls a l'interior del llobarro i col·loque-hi la tòfona a dins. Salpebreu el llobarro i farciu-lo amb els bolets.A continuació, esteneu el fang sobre un paper de cuina. Col·loqueu-hi unes branquetes de farigola al mig i poseu-hi a sobre el llobarro. Emboliqueu-lo amb el fang i poseu-lo al forn durant 8 minuts.I ja per acabar, trenqueu el fang amb una cullera i retireu-lo. Finalment, ja podreu emplatar-ho.