Lemon cheese pudding (Púding de llimona) - Nova Zelanda

INGREDIENTS

  • Per a unes 12 persones:
  • 2 cullerades de mantega
  • 1/2 tassa de sucre
  • 1/2 tassa de sucre morè
  • 4 cullerades de farina
  • 2 pessics de sal
  • 2 tasses de llet
  • 4 ous
  • 2 llimones

PREPARACIÓ

En un bol de mida grossa barregeu-hi els sucres i la mantega. Després incorporeu-hi la farina, la sal i la ratlladura i el suc de les llimones. Remeneu-ho i afegiu-hi la llet i els rovells dels ous.
Munteu les clares a punt de neu i, amb molt de compte que no es desmuntin, afegiu-les al bol de la barreja.
Unteu un motllo amb mantega, aboqueu-hi la massa i feu-ho coure al bany maria, amb el forn a uns 160º, durant uns 40 minuts.

Nota:
Tot i que el nom porti la paraula "cheese", aquest pastís no porta formatge.

Anar al contingut