Lemon cheese pudding (Púding de llimona) - Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Sioux Bean, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a unes 12 persones:
- 2 cullerades de mantega
- 1/2 tassa de sucre
- 1/2 tassa de sucre morè
- 4 cullerades de farina
- 2 pessics de sal
- 2 tasses de llet
- 4 ous
- 2 llimones
PREPARACIÓ
En un bol de mida grossa barregeu-hi els sucres i la mantega. Després incorporeu-hi la farina, la sal i la ratlladura i el suc de les llimones. Remeneu-ho i afegiu-hi la llet i els rovells dels ous.
Munteu les clares a punt de neu i, amb molt de compte que no es desmuntin, afegiu-les al bol de la barreja.
Unteu un motllo amb mantega, aboqueu-hi la massa i feu-ho coure al bany maria, amb el forn a uns 160º, durant uns 40 minuts.
Nota:
Tot i que el nom porti la paraula "cheese", aquest pastís no porta formatge.
Munteu les clares a punt de neu i, amb molt de compte que no es desmuntin, afegiu-les al bol de la barreja.
Unteu un motllo amb mantega, aboqueu-hi la massa i feu-ho coure al bany maria, amb el forn a uns 160º, durant uns 40 minuts.
Nota:
Tot i que el nom porti la paraula "cheese", aquest pastís no porta formatge.