Kaeng mapraw (Curri verd de bou) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet" (restaurant Thai Gardens), Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 200 g de coco fresc
- 400 g de filet de bou
- 50 g de carbassó
- 50 g de mongeta verda
- 30 g d'espàrrecs
- 30 g de bròquil
- 8-10 fulles d'alfàbrega
- 1 llauna de llet de coco
- 1 cullerada i mitja de pasta de curri verd
- 2 cullerades de salsa de peix
- 1 culleradeta de sucre
- 1 cullerada d'oli
PREPARACIÓ
En una paella, sofregiu la pasta de curri verd i l'oli menys d'un minut. Afegiu-hi mitja llauna de llet de coco i salteu-ho tot un minut més.
Després incorporeu-hi la carn a trossets i salteu-la unes voltes. Afegiu-hi les verdures trossejades i el coco fresc i coeu-ho uns tres minuts.
Finalment, afegiu-hi la resta de la llauna de llet de coco, la salsa de peix, el sucre i l'alfàbrega. Salteu-ho tot durant un altre minut i ja estarà llest per servir-ho.
Després incorporeu-hi la carn a trossets i salteu-la unes voltes. Afegiu-hi les verdures trossejades i el coco fresc i coeu-ho uns tres minuts.
Finalment, afegiu-hi la resta de la llauna de llet de coco, la salsa de peix, el sucre i l'alfàbrega. Salteu-ho tot durant un altre minut i ja estarà llest per servir-ho.