Involtini di masculini al forno (Seitons al forn) - Itàlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Alessandro Castro, Barcelona
INGREDIENTS
- seitons
- tàperes en salmorra
- alfàbrega fresca
- pa ratllat
- tomàquets madurs
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Prepareu el farciment barrejant al pa ratllat, l'alfàbrega fresca picada ben fina, les tàperes picades i un bon raig d'oli d'oliva.
Netegeu els seitons i obriu-los al llarg. Farciu cada seitó amb una cullerada de la pasta que hem preparat i enrotlleu-lo, començant per la part de dalt i deixant la cua sense cargolar.
Poseu els seitons ja farcits en una safata per anar al forn amb força oli. Saleu-los lleugerament i tireu-hi una mica de tomàquet ratllat i oli d'oliva una altra vegada.
Coeu-ho al forn durant uns 10 minuts i ja estan a punt per menjar.
Netegeu els seitons i obriu-los al llarg. Farciu cada seitó amb una cullerada de la pasta que hem preparat i enrotlleu-lo, començant per la part de dalt i deixant la cua sense cargolar.
Poseu els seitons ja farcits en una safata per anar al forn amb força oli. Saleu-los lleugerament i tireu-hi una mica de tomàquet ratllat i oli d'oliva una altra vegada.
Coeu-ho al forn durant uns 10 minuts i ja estan a punt per menjar.