Fricandó de carxofes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 carxofes
- 1 ceba petita
- 50g de tomàquet triturat
- 2 pastanagues petites
- uns dauets de pernil (15g). Si no els hi posem, tindrem un plat apte per a vegetarians.
- 150 cc de caldo de verdures
- 1 llesca de pa fregit, festucs torrats i 1 GOTA d'anís dolç
PREPARACIÓ
1. Netegeu les carxofes.
2. Sofregiu la ceba, ben picadeta.
3. Quan sigui ben rossa, afegiu-hi la pastanaga tallada a trossets petits, i deixeu-la coure una mica (3-4 min.).
4. Afegiu-hi el tomàquet i acabeu el sofregit deixant-lo que cogui fins que sigui ben melós.
5. Assequeu les carxofes, passeu-les per un xic de farina i fregiu-les en un dit d'oli d'oliva.
6. Retireu-les de l'oli i afegiu-les al sofregit i mulleu-ho tot amb el caldo de verdures.
7. Feu una picada amb els festucs, el pa torrat, l'anís i part del caldo de la paella, i afegiu-la al final de la cocció.
8. Emplateu-ho.
2. Sofregiu la ceba, ben picadeta.
3. Quan sigui ben rossa, afegiu-hi la pastanaga tallada a trossets petits, i deixeu-la coure una mica (3-4 min.).
4. Afegiu-hi el tomàquet i acabeu el sofregit deixant-lo que cogui fins que sigui ben melós.
5. Assequeu les carxofes, passeu-les per un xic de farina i fregiu-les en un dit d'oli d'oliva.
6. Retireu-les de l'oli i afegiu-les al sofregit i mulleu-ho tot amb el caldo de verdures.
7. Feu una picada amb els festucs, el pa torrat, l'anís i part del caldo de la paella, i afegiu-la al final de la cocció.
8. Emplateu-ho.