Flor de carbassó amb mozzarella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Clotet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona
INGREDIENTS
- 12 flors de carbassó
- 400 g de mozzarella de búfala
- 3 filets d'anxova
- farina
- oli d'oliva abundant
- Per arrebossar:
- 1 got de cervesa
- farina
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la farina i la cervesa freda en un bol i barregeu-ho bé amb un batedor procurant que no quedin grumolls.
A continuació, piqueu les anxoves en un morter fins que quedi una pasta homogènia.
Tot seguit, talleu la mozzarella de búfala i poseu-li una mica de pasta d'anxoves a sobre de cada tros. Farciu les flors amb la mozzarella i la pasta d'anxova, saleu-les, enfarineu-les, passeu-les per l'arrebossat i fregiu-les en una paella amb oli ben calent. Després, deixeu-les sobre un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
I ja per acabar, emplateu les flors de carbassó farcides. Podeu guarnir el plat amb una mica de porradell.
A continuació, piqueu les anxoves en un morter fins que quedi una pasta homogènia.
Tot seguit, talleu la mozzarella de búfala i poseu-li una mica de pasta d'anxoves a sobre de cada tros. Farciu les flors amb la mozzarella i la pasta d'anxova, saleu-les, enfarineu-les, passeu-les per l'arrebossat i fregiu-les en una paella amb oli ben calent. Després, deixeu-les sobre un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
I ja per acabar, emplateu les flors de carbassó farcides. Podeu guarnir el plat amb una mica de porradell.