Farcellets de bledes amb formatge, pinyons i panses
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mey Hofmann
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- fulles grosses de bleda
- 100 g de formatge fresc
- 30 g de pinyons torrats
- 25 g de panses
- aigua, sal i pebre
- 50 g de tomàquet pelat
- oli d'oliva verge
- 1 cullerada de cerfull
- Per al cruixent de cansalada:
- 6 làmines de cansalada
- 1 cullerada d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, retireu els tronquets de les fulles de bleda, i escaldeu les fulles en una olla amb aigua i sal, i refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Després, deixeu-les sobre un full de paper absorbent.
Mentrestant, salteu els tronquets de les bledes en una paella amb oli.
A continuació, poseu en un bol el formatge, els pinyons i les panses i barregeu-ho bé. Després, feu unes petites pilotes amb aquesta massa i emboliqueu cada pilota amb una fulla de bleda.
Per fer els cruixents, poseu les tires de cansalada ben estirades en una paella amb oli, poseu-hi un cassó al damunt com a pes i deixeu-les coure lentament.
I ja per acabar, emplateu els farcellets, els tronquets i els cruixents. Podeu guarnir el plat amb una mica de tomàquet trinxat i amanit amb oli i julivert.
Després, deixeu-les sobre un full de paper absorbent.
Mentrestant, salteu els tronquets de les bledes en una paella amb oli.
A continuació, poseu en un bol el formatge, els pinyons i les panses i barregeu-ho bé. Després, feu unes petites pilotes amb aquesta massa i emboliqueu cada pilota amb una fulla de bleda.
Per fer els cruixents, poseu les tires de cansalada ben estirades en una paella amb oli, poseu-hi un cassó al damunt com a pes i deixeu-les coure lentament.
I ja per acabar, emplateu els farcellets, els tronquets i els cruixents. Podeu guarnir el plat amb una mica de tomàquet trinxat i amanit amb oli i julivert.