Cuscús de mandioca amb llenties
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cuscús de mandioca amb llenties
- (per a 2 persones)
- vinagre
- aigua
- 60g de cuscús de mandioca
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets
- 1 ceba tendra
- julivert
- romaní
- farigola
- 150g de llenties cuites
PREPARACIÓ
1. Aboquem el cuscús de mandioca en un bol i hi afegim aigua (la proporció recomanada és de 150 cm3 d'aigua per cada 300 g de cuscús, o bé afegir-hi aigua fins que es faci una pasta compacta).
2. Remenem el cuscús amb una cullera, tapem el bol amb paper film i ho escalfem al microones 7 minuts a potència mitjana.
3. Un cop cuit, traiem el paper film del bol mirant de no cremar-nos, i remenem el cuscús amb una forquilla perquè no quedi compacte.
4. Afegim al cuscús les llenties cuites i ho barregem tot.
5. Piquem el pebrot vermell, la ceba i el tomàquet. Ho afegim al bol del cuscús i les llenties.
6. Piquem una mica de romaní i de farigola ben petits, ho barregem i ho afegim al bol. Remenem tots els ingredients ben remenats.
7. Hi tirem unes gotetes de vinagre i una mica de julivert picat i ja ho tenim llest!
2. Remenem el cuscús amb una cullera, tapem el bol amb paper film i ho escalfem al microones 7 minuts a potència mitjana.
3. Un cop cuit, traiem el paper film del bol mirant de no cremar-nos, i remenem el cuscús amb una forquilla perquè no quedi compacte.
4. Afegim al cuscús les llenties cuites i ho barregem tot.
5. Piquem el pebrot vermell, la ceba i el tomàquet. Ho afegim al bol del cuscús i les llenties.
6. Piquem una mica de romaní i de farigola ben petits, ho barregem i ho afegim al bol. Remenem tots els ingredients ben remenats.
7. Hi tirem unes gotetes de vinagre i una mica de julivert picat i ja ho tenim llest!