Curtido (Amanida) - El Salvador
- Programa: Karakia
- Cuina: Raquel Alas i Claudia Solís, Barcelona
INGREDIENTS
- pastanaga
- col
- ceba
- cogombre
- vinagre de poma o de pinya
- orenga
PREPARACIÓ
Ratlleu la pastanaga, la ceba, el cogombre i la col i escaldeu-ho tot.
Un cop escaldats els ingredients, deixeu-los refredar.
Després, poseu les verdures en un bol, condimenteu-les amb orenga i cobriu-les amb vinagre de pinya; si no en trobeu, podeu fer servir vinagre de poma.
Deixeu macerar les verdures durant tot un dia. L'endemà ja tindreu el curtido a punt.
Aquesta amanida es considera indispensable per acompanyar les pupusas (vegeu recepta a part).
Un cop escaldats els ingredients, deixeu-los refredar.
Després, poseu les verdures en un bol, condimenteu-les amb orenga i cobriu-les amb vinagre de pinya; si no en trobeu, podeu fer servir vinagre de poma.
Deixeu macerar les verdures durant tot un dia. L'endemà ja tindreu el curtido a punt.
Aquesta amanida es considera indispensable per acompanyar les pupusas (vegeu recepta a part).