Crema de fredolics amb mandonguilles de senglar

  • Programa: Cuines - programa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ramon

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de fredolics
  • 1/4 de l de brou vegetal
  • 2 llesques de pa torrat
  • 1/2 l de llet
  • sal Per a les mandonguilles:
  • 400 g de carn picada de senglar (una mica greixosa)
  • 100 g de pa remullat
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 grans d'all
  • 1 l d'aigua
  • 1 gotet de vi negre
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • farina

PREPARACIÓ

Comenceu per preparar la crema. Poseu en una cassola el brou i la llet i espereu que comenci a bullir.
Incorporeu-hi els fredolics saltats i el pa torrat, remeneu-ho bé i deixeu-ho bullir uns 15 minuts. Coleu-la. Mentrestant prepareu les mandonguilles. Poseu farina en un plat i amb la carn de senglar feu boletes petites, enfarineu-les, fregiu-les i reserveu-les. Tot seguit, tireu força vi i aigua en una cassola, i bulliu-hi a foc lent i durant 45 minuts, les mandonguilles i la bresa. Per emplatar-ho, poseu les mandonguilles dins d'una anella d'alumini al centre del plat, i la crema de fredolics pel voltant. Acabeu-ho de decorar amb una mica de pa fregit. Quan ho serviu, traieu l'anella d'alumini.