Crema de carbassa i taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Vilà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alkimia, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
La carbassa es una verdura molt rica en carontens, una vitamina antioxidant que ens protegeix contra l'envelliment.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 400 g de carbassa
- 100 g de sucre
- 1dl d'aigua
- 1 pela de taronja
- 1 punta de vainilla o canyella
- 2 fulles de gelatina
- un paquet de galetes Oreo
- 1 gelat de iogurt
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó l'aigua, el sucre, la pela de taronja, la canyella i la carbassa tallada a daus i deixeu-ho coure tot junt durant 30 minuts.
Seguidament, retireu la pela de taronja i la canyella i tritureu-ho tot amb el túrmix. A continuació, afegiu-hi les fulles de gelatina, ja remullades i escorregudes, i tritureu-ho una altra vegada amb el túrmix.Tot seguit, emplateu la crema de carbassa, deixeu-la reposar durant 20 minuts a temperatura ambient i després deixeu-la refredar una estona més a la nevera.I ja per acabar, poseu les galetes picades a sobre la crema, feu una canó de gelat al costat i guarniu el plat amb la pela de la taronja tallada a la juliana.
Seguidament, retireu la pela de taronja i la canyella i tritureu-ho tot amb el túrmix. A continuació, afegiu-hi les fulles de gelatina, ja remullades i escorregudes, i tritureu-ho una altra vegada amb el túrmix.Tot seguit, emplateu la crema de carbassa, deixeu-la reposar durant 20 minuts a temperatura ambient i després deixeu-la refredar una estona més a la nevera.I ja per acabar, poseu les galetes picades a sobre la crema, feu una canó de gelat al costat i guarniu el plat amb la pela de la taronja tallada a la juliana.