Choricitos (Xoricets) - Mèxic
- Programa: Karakia
- Cuina: Iliana Garcimarrero, Barcelona
INGREDIENTS
- xoricets
- formatge
- oli
PREPARACIÓ
Retireu el budell dels xoricets i fregiu-los en una paella amb un raig d'oli.
Remeneu-los de tant en tant. Els heu de fregir fins que s'hagin torrat força.
Traieu la crosta dels talls de formatge; com més cremós sigui, millor, perquè s'ha de fondre. Col·loqueu un tall de formatge en les cassoletes individuals que puguin anar al forn.
Al damunt, repartiu-hi els xoricets fregits i enforneu-ho uns 5 minuts, fins que el formatge s'hagi fos.
Remeneu-los de tant en tant. Els heu de fregir fins que s'hagin torrat força.
Traieu la crosta dels talls de formatge; com més cremós sigui, millor, perquè s'ha de fondre. Col·loqueu un tall de formatge en les cassoletes individuals que puguin anar al forn.
Al damunt, repartiu-hi els xoricets fregits i enforneu-ho uns 5 minuts, fins que el formatge s'hagi fos.