Chicha morada (Refresc de blat de moro) - Perú
- Programa: Karakia
- Cuina: María Mogollón, l'Hospitalet de Llobregat
INGREDIENTS
- 2 kg de blat de moro morat
- 15 l d'aigua
- 1 pinya gran
- clau d'olor
- sucre
- 6 canonets de canyella
- 4 llimones
PREPARACIÓ
Feu bullir el blat de moro, els canonets de canyella, el clau d'olor i la pell de la pinya fins que el blat de moro sigui ben cuit. Deixeu-ho refredar i afegiu-hi el sucre (al vostre gust de dolçor) i el suc de les llimones i coleu-ho.
Talleu la pinya a bocinets ben petits i afegiu-la-hi (també hi podeu posar poma).
Serviu la chicha ben freda. Si convé, afegiu-hi glaçons.
Talleu la pinya a bocinets ben petits i afegiu-la-hi (també hi podeu posar poma).
Serviu la chicha ben freda. Si convé, afegiu-hi glaçons.