Cassola de verdures
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Puré de verdures (nens)
- Cassola de verdures (adults)
- 1 gall del Penedès
- 3 patates de Camprodon
- 1 manat de pastanagues
- 400 g de mongeta tendra
- 2 cebes
- Només per a la cassola:
- 1 cullerada de miso
- Només per al puré:
- tapioca
PREPARACIÓ
1. Preparem una cassola al foc i quan sigui calenta, hi afegim un rajolí d'oli (no gaire perquè el pollastre ja deixarà anar el greix). Hi afegim els talls de pollastre i deixem que es vagi enrossint.
2. Tallem ara les verdures a trossets ben petits: una pastanaga, unes mongetes tendres i una ceba.
3. Afegim la ceba que hem tallat a la cassola on tenim el pollastre.
4. Quan la ceba estigui una mica enrossida, hi afegim els trossets de pastanaga i de mongeta tendra.
5. Ara tallem una patata i la fem molt petita per afegir-la a la cassola.
6. Posem aigua en un bol (la meitat d'un bol mitjà per a amanides) i el fiquem al microones, només per escalfar l'aigua. Un cop tinguem el pollastre i les verdures a la cassola ben enrossits, ja ho podem mullar tot.
7. Al cap de 25 minuts ja tindrem la cassola llesta. Hi afegim una miqueta de miso per acabar-la d'aromatitzar. Que vagi molt de gust!
2. Tallem ara les verdures a trossets ben petits: una pastanaga, unes mongetes tendres i una ceba.
3. Afegim la ceba que hem tallat a la cassola on tenim el pollastre.
4. Quan la ceba estigui una mica enrossida, hi afegim els trossets de pastanaga i de mongeta tendra.
5. Ara tallem una patata i la fem molt petita per afegir-la a la cassola.
6. Posem aigua en un bol (la meitat d'un bol mitjà per a amanides) i el fiquem al microones, només per escalfar l'aigua. Un cop tinguem el pollastre i les verdures a la cassola ben enrossits, ja ho podem mullar tot.
7. Al cap de 25 minuts ja tindrem la cassola llesta. Hi afegim una miqueta de miso per acabar-la d'aromatitzar. Que vagi molt de gust!