Broquetes de musclos amb salsa de iogurt
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Broquetes de musclos amb salsa de iogurt
- (per a 2 persones)
- 1,5 kg de musclos
- 100 g de farina de galeta
- 100 g d'ametlla marcona crua picada
- 100 g de llavors de sèsam torrades
- 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
- 1 ou
- salsa de iogurt
- Per a la salsa de iogurt:
- 1 iogurt grec natural (més àcid)
- 2 cullerades de suc de llimona
- pell ratllada d'una llimona
- 2 cullerades de julivert picat
- 2 cullerades de romesco
PREPARACIÓ
1.Per fer les broquetes, posem en una olla unes fulles de llorer, una mica d'aigua i, a dins, els musclos, a foc fort i tapat durant uns quatre minuts perquè s'obrin.
2.Traiem els musclos i els anem posant a les broquetes.
3.Batem un ou per a la cobertura i fem una barreja amb la farina de galeta, l'ametlla picada i el sèsam torrat. Ho barregem tot.
4.Ara fem la salsa de iogurt. Posem en un bol la salsa de romesco i tres cullerades de iogurt. Una mica de suc de llimona i una espurneta de sal. I ho anem barrejant. Una mica de pell de llimona i julivert. I ho remenem.
5.Posem una mica de pebre vermell per sobre dels musclos.
6.I ara passem la broqueta per l'ou. Després, per la cobertura, i cap a la paella per fregir-la fins que estigui daurada.
7.Acompanyem les broquetes amb la salsa de iogurt.
2.Traiem els musclos i els anem posant a les broquetes.
3.Batem un ou per a la cobertura i fem una barreja amb la farina de galeta, l'ametlla picada i el sèsam torrat. Ho barregem tot.
4.Ara fem la salsa de iogurt. Posem en un bol la salsa de romesco i tres cullerades de iogurt. Una mica de suc de llimona i una espurneta de sal. I ho anem barrejant. Una mica de pell de llimona i julivert. I ho remenem.
5.Posem una mica de pebre vermell per sobre dels musclos.
6.I ara passem la broqueta per l'ou. Després, per la cobertura, i cap a la paella per fregir-la fins que estigui daurada.
7.Acompanyem les broquetes amb la salsa de iogurt.