Botana de verduras con chile y limón (Amanida picant) - Mèxic D.F., Mèxic
- Programa: Karakia
- Cuina: Julio Sánchez, Barcelona
INGREDIENTS
- cogombre
- pastanaga
- nap xinès
- llimes
- salsa de bitxo picant
- bitxo en pols
- sal
PREPARACIÓ
Peleu el cogombre, la pastanaga i el nap xinès. Talleu-ho tot a rodanxes i repartiu-les en una safata, de manera decorativa i que els colors quedin combinats. Per exemple, podeu posar les rodanxes de nap al centre, al voltant les de pastanaga i, a la part de fora, les de cogombre.
Amaniu-ho amb sal, una mica de bitxo en pols, uns tocs de salsa de bitxo picant i el suc d'una o dues llimes, al gust del vostre paladar.
Amaniu-ho amb sal, una mica de bitxo en pols, uns tocs de salsa de bitxo picant i el suc d'una o dues llimes, al gust del vostre paladar.