Baingan masala (Curri d'albergínies i pebrots verds) - Pakistan
- Programa: Karakia
- Cuina: Sheri Ahmed, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 albergínies grosses
- 2 pebrots verds
- 2 cebes
- 1 culleradeta d'all trinxat
- 1 culleradeta de bitxo vermell
- 1 culleradeta de garam masala
- 1/2 culleradeta de cúrcuma
- 1/2 culleradeta de gingebre en pols
- 1 llauna grossa de tomàquet triturat
- sal
PREPARACIÓ
Trinxeu les cebes i sofregiu-les amb el tomàquet i l'all.
Condimenteu aquest sofregit amb les espècies i saleu-lo al vostre gust.
Talleu els pebrots a tires fines i afegiu-les al sofregit. Remeneu-ho una mica.
Talleu les albergínies a trossos petits; incorporeu-les a la paella, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure tapat fins que l'albergínia s'hagi estovat.
Serviu aquest curri acompanyat de chapati (pa indi) acabat de coure.
Condimenteu aquest sofregit amb les espècies i saleu-lo al vostre gust.
Talleu els pebrots a tires fines i afegiu-les al sofregit. Remeneu-ho una mica.
Talleu les albergínies a trossos petits; incorporeu-les a la paella, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure tapat fins que l'albergínia s'hagi estovat.
Serviu aquest curri acompanyat de chapati (pa indi) acabat de coure.