Bacalhau na brasa (Bacallà a la brasa) - Portugal
- Programa: Karakia
- Cuina: restaurant La Borda del Tremat, Andorra
INGREDIENTS
- llom de bacallà
- patates
- julivert
- oli i sal
PREPARACIÓ
Deixeu els talls de llom de bacallà en remull un parell de dies.
Prepareu unes bones brases i coeu el bacallà sobre unes graelles, amb un bon raig d'oli. Saleu els talls de bacallà al gust i deixeu-los a les brases fins que comencin a agafar un bonic color daurat. Com a acompanyament podeu coure unes quantes patates al caliu.
Prepareu una bona picada d'all i julivert i lligueu-la amb força oli.
Amaniu el bacallà i les patates amb aquesta picada i ho podeu servir.
Prepareu unes bones brases i coeu el bacallà sobre unes graelles, amb un bon raig d'oli. Saleu els talls de bacallà al gust i deixeu-los a les brases fins que comencin a agafar un bonic color daurat. Com a acompanyament podeu coure unes quantes patates al caliu.
Prepareu una bona picada d'all i julivert i lligueu-la amb força oli.
Amaniu el bacallà i les patates amb aquesta picada i ho podeu servir.