Amanida de pastanagues (Amanida de pastanagues) - Comunitat jueva
- Programa: Karakia
- Cuina: .
INGREDIENTS
- 3 o 4 pastanagues ratllades
- 1 ceba tallada en juliana
- 1 llauna de tonyina en oli
- vinagre
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
En una paella amb un raig d'oli, sofregiu-hi la ceba trinxada i, quan s'hagi enrossit, afegiu-hi la pastanaga ratllada.
Deixeu-ho coure a foc lent una estona.
Traieu-ho de la paella i barregeu-ho amb la tonyina ben escorreguda i esmicolada.
Adobeu-ho amb un raig d'oli d'oliva, una mica de vinagre i sal.
Deixeu que aquesta amanida es refredi a la nevera fins al moment de servir-la.
Deixeu-ho coure a foc lent una estona.
Traieu-ho de la paella i barregeu-ho amb la tonyina ben escorreguda i esmicolada.
Adobeu-ho amb un raig d'oli d'oliva, una mica de vinagre i sal.
Deixeu que aquesta amanida es refredi a la nevera fins al moment de servir-la.