Amanida de meló amb arengades

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 meló cantalup madur
  • 1 poma àcida
  • fulles de coriandre
  • canonges
  • 100 g de pernil salat d'ànec
  • 1 copeta d'oli de nous
  • 1 enciam francès de fulles blanques
  • 2 arengades
  • 1/2 l de llet de vaca sencera

PREPARACIÓ

1. Netegeu les arengades i marineu-les amb llet uns tres quarts d'hora.
2. Després, renteu i centrifugueu l'enciam i els canonges.
3. Peleu i talleu la poma a làmines, i reserveu-la amb aigua i llimona perquè no s'enfosqueixi.
4. A continuació, talleu el meló a grills seguint les vetes de la pell i netegeu-lo de llavors.
5. Assequeu les arengades de la marinada amb un paper absorbent i talleu-les a tires.
6. I, per acabar, munteu l'amanida amb les fulles, el meló tallat a làmines amb la mandolina i les arengades, i amaniu-ho amb l'oli de nous.
7. Feu una capa de pernil d'ànec al plat i poseu-hi l'amanida al damunt.
Anar al contingut