Amanida de meló amb arengades
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 meló cantalup madur
- 1 poma àcida
- fulles de coriandre
- canonges
- 100 g de pernil salat d'ànec
- 1 copeta d'oli de nous
- 1 enciam francès de fulles blanques
- 2 arengades
- 1/2 l de llet de vaca sencera
PREPARACIÓ
1. Netegeu les arengades i marineu-les amb llet uns tres quarts d'hora.
2. Després, renteu i centrifugueu l'enciam i els canonges.
3. Peleu i talleu la poma a làmines, i reserveu-la amb aigua i llimona perquè no s'enfosqueixi.
4. A continuació, talleu el meló a grills seguint les vetes de la pell i netegeu-lo de llavors.
5. Assequeu les arengades de la marinada amb un paper absorbent i talleu-les a tires.
6. I, per acabar, munteu l'amanida amb les fulles, el meló tallat a làmines amb la mandolina i les arengades, i amaniu-ho amb l'oli de nous.
7. Feu una capa de pernil d'ànec al plat i poseu-hi l'amanida al damunt.
2. Després, renteu i centrifugueu l'enciam i els canonges.
3. Peleu i talleu la poma a làmines, i reserveu-la amb aigua i llimona perquè no s'enfosqueixi.
4. A continuació, talleu el meló a grills seguint les vetes de la pell i netegeu-lo de llavors.
5. Assequeu les arengades de la marinada amb un paper absorbent i talleu-les a tires.
6. I, per acabar, munteu l'amanida amb les fulles, el meló tallat a làmines amb la mandolina i les arengades, i amaniu-ho amb l'oli de nous.
7. Feu una capa de pernil d'ànec al plat i poseu-hi l'amanida al damunt.