Aguapanela (Refresc dolç) - Colòmbia
- Programa: Karakia
- Cuina: Vicky Castaño, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 bloc de panela
- 2 l d'aigua
- llimona (opcional)
PREPARACIÓ
En una olla amb l'aigua, desfeu-hi el bloc de panela. Un cop dissolta, deixeu refredar l'aigua i serviu-la a l'hora dels àpats a temperatura ambient o freda, com un refresc. Si us hi agrada, podeu aromatitzar l'aguapanela amb una mica de suc de llimona.
Nota:
Podeu fer servir l'aguapanela com a base per preparar una xocolata desfeta (enlloc de llet). Poseu al foc una xocolatera, desfeu-hi el cacau en pols amb l'aguapanela; remeneu-ho i, quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Bateu-ho una mica i ja ho podeu servir.
Nota:
Podeu fer servir l'aguapanela com a base per preparar una xocolata desfeta (enlloc de llet). Poseu al foc una xocolatera, desfeu-hi el cacau en pols amb l'aguapanela; remeneu-ho i, quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Bateu-ho una mica i ja ho podeu servir.