Anar a la navegació principal
Zagreb

El museu de les separacions. Mireia Moles. Zagreb.

L'any 2006, una parella d'artistes croats es va preguntar què podien fer de tots els objectes que tenien de la seva relació, ja trencada. La resposta va ser una exposició en què molts dels seus amics van col·laborar

L'any 2006, una parella d'artistes croats es va preguntar què podien fer de tots els objectes que tenien de la seva relació, ja trencada. La resposta va ser una exposició en què molts dels seus amics van col·laborar. L'èxit va ser tan gran que el seu concepte ha acabat viatjant per tot el món, i a Zagreb tenen el seu màxim exponent, el Museu de les Relacions Trencades.


Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea.

Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog

Últims posts