Enllaç a altres textos de l'autor

Alonso Carnicer i Sara Grimal

  • Els últims grans nuclis de barraques de Barcelona es van enderrocar fa uns 20 anys, poc abans dels Jocs Olímpics. La ciutat girava full a un llarg episodi de la seva història, un episodi que havia durat un segle.

  • Els últims grans nuclis de barraques de Barcelona es van enderrocar fa uns 20 anys i el seu rastre ja s'ha esborrat. Però el record d'aquella època no ha desaparegut en els milers de persones que la van viure, que creuen que no s'ha d'oblidar el passat. Alguns dels protagonistes del documental "Barraques. La ciutat oblidada", com Julia Aceituno, creuen que caldria fer un reconeixement públic a aquells anys i per això volen demanar a l'alcalde de Barcelona que es posi el nom de Somorrostro a una de les platges on hi havia el barri. Aquesta petició ha tingut un gran ressò mediàtic i els autors del documental també ho creuen i volen contribuir a fer-la realitat. Per això s'ha redactat una petició que transmet la demanda de la Julia.

  • Fent diversos reportatges per als Telenotícies vam conèixer persones que havien viscut experiències molt dures en la repressió i la fam de la immediata postguerra, que els van obligar a emigrar dels seus llocs d'origen.

Anar al contingut