Gala preestrena segona temporada

Vine a acompanyar els "polseres" a la catifa vermella!

Aquest dijous s'estrena en primícia a l'Auditori de Barcelona -uns dies abans que el puguem veure a TV3- l'esperat primer capítol de la segona temporada de "Polseres vermelles". Vine i acompanya els actors de la sèrie en aquesta nit tan especial!

Al maig del 2011 es va emetre el darrer capítol de la primera temporada de "Polseres vermelles", la sèrie que milers de fans han convertit en una de les produccions de més èxit de la història de la ficció catalana.

Ara, un any i mig després, ha arribat el moment tan esperat per tots aquests seguidors a qui la sèrie va robar el cor: dilluns 14 de gener, a les 22.30, TV3 emetrà el primer capítol de la nova temporada de la sèrie. Sabrem què han fet els "polseres", en tot aquest temps. I descobrirem que els han passat moltes coses.

Per agrair el suport a la sèrie, aquest dijous a l'Auditori de Barcelona es preestrenarà en exclusiva per als fans de la sèrie el primer capítol: hi assistiran els 200 guanyadors del concurs que hem fet aquest Nadal, amb els seus acompanyants.

Si no ets un dels afortunats, igualment pots fer costat als "polseres" en aquesta nit tan especial. Vine a l'entrada de l'Auditori a les 20.30 i viuràs de molt a prop l'arribada de l'Àlex Monner (Lleó), l'Igor Spzakowski (Jordi), la Joana Vilapuig (Cristina), el Nil Cardoner (Roc), el Mikel iglesias (Ignasi) i en Marc Balaguer (Toni). També podràs veure els creadors de la sèrie, l'Albert Espinosa i el Pau Freixas, i molts presentadors i actors de TV3 i Catalunya Ràdio, entre ells Ariadna Oltra, Espartac Peran i Xavi Coral, Àngel Llàtzer i Manu Guix o els actors de "La Riera" Mercè Martínez i Jordi Planas. No t'ho perdis, t'hi esperem!
Anar al contingut