Marc Ribas és le presentador de "Cuina com puguis"
Marc, qui arribarà a la gran final de "Cuina com puguis"?
El nou programa que barreja gastronomia i humor

"Cuina com puguis": vuit famosos s'enfronten en un campionat per veure qui improvisa millor a la cuina

Marc Ribas és el mestre de cerimònies d'aquest nou programa que barreja cuina i humor i que busca trobar el famós o famosa que millor improvisa rere els fogons

El dimecres 26 de juny s'estrena en exclusiva a la plataforma 3Cat "Cuina com puguis". Marc Ribas és el mestre de cerimònies d'aquest nou programa que barreja cuina i humor i que busca trobar el famós o famosa que millor improvisa rere els fogons.

Vuit cares conegudes de TV3 i famosos del món de l'espectacle, com Joel Díaz, Miki Núñez o Marta Torné, s'enfrontaran en duels eliminatoris per saber qui improvisa millor a la cuina. A cada programa els esperen dos reptes gastronòmics sorpresa i hauran de posar en joc la seva creativitat, tècnica culinària i execució per superar el seu contrincant. Però no ho tindran fàcil perquè hauran d'estar preparats per a les guitzes dels seus rivals.

Marc Ribas estarà acompanyat pel xef Ivan Surinder i per la pastissera Sofia Janer, el jurat del programa. Tots tres valoraran els plats preparats i decidiran qui passa a la següent fase. El guanyador final de la temporada s'endurà el títol de famós que millor improvisa rere els fogons.
 

El jurat

Ivan Surinder, xef de dos restaurants de menjar indi a Barcelona, és tot un referent de la nova cuina índia a Catalunya. És molt meticulós, metòdic i exigent amb els sabors.

Sofia Janer és cuinera, pastissera i influenciadora gastronòmica amb més de 150.000 seguidors a les seves xarxes socials. Té un gran sentit de l'humor i un alt nivell d'exigència amb les presentacions dels plats.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

Anar al contingut