Nou servei

Tv3.cat estrena els podcasts de vídeo

Mira el teu programa preferit quan i on vulguis amb aquest nou servei gratuït. S'hi poden trobar des de gags de l'"APM?" o capítols d'"Històries del cor" fins a fragments d'"Els matins d'estiu" o bé espais nous com "Quin país!" o "Estrena't".

Amb els nous podcasts de vídeo de TV3, els usuaris es poden subscriure gratuïtament a una selecció de programes, i d'aquesta manera rebre'ls de manera automàtica al seu ordinador o aparell mòbil (telèfon, iPods, etcètera). Cada vegada que hi hagi disponible un nou vídeo, el sistema de subscripció s'activa i descarrega automàticament el programa al dispositiu que hagi indicat l'usuari. Des d'aquest moment, l'usuari pot mirar el vídeo en el moment i al lloc que vulgui.

Per ara, l'oferta amb què s'estrena el servei de videopodcast es basa en la graella de programació d'estiu. S'hi poden trobar des de gags de l'""APM?" o capítols d'"Històries del cor", "Laberint d'ombres" o "Majoria absoluta" fins a fragments d'"Els matins d'estiu" o bé espais nous com "Bocamoll", "Quin país!" o "Estrena't".

L'objectiu del projecte, desenvolupat per CCRTV Interactiva i TV3, és apropar cada vegada més els continguts als usuaris i adaptar-los als nous hàbits de consum (sota demanda, accessibles des de qualsevol dispositiu, etcètera).
Anar al contingut