A partir del 28 de maig

A partir del 28 de maig TVC Internacional es dirà TV3CAT

A partir del 28 de maig el canal canvia de marca. La filosofia del nou TV3CAT continua sent la mateixa que la de TVCi: oferir una selecció dels millors programes de producció pròpia, sobre els quals hi ha drets de difusió internacional.

Fins ara TVC Internacional (TVCi) ha estat la marca del canal que ofereix programes de TV3 fora de Catalunya. A partir del 28 de maig canviem la marca del canal, que passa a dir-se TV3CAT.

Amb aquest canvi de logo i de presentació del canal, s'unifica una manera d'expressar-nos, una manera de fer televisió. TV3 és una manera de fer televisió, de fer informació, de fer entreteniment, de fer cultura, que pot ser vista a través de totes les tecnologies disponibles: TDT, satèl·lit, internet, cable, mòbil.

Com fins ara feia TVC Internacional, el canal TV3CAT emetrà una selecció dels millors programes de producció pròpia, sobre els quals hi ha drets de difusió internacional, dels canals que difon Televisió de Catalunya. Això implica que alguns esdeveniments esportius, llargmetratges, documentals o sèries estrangeres de les quals no tenim els drets de difusió fora de Catalunya no es podran veure al TV3CAT. Tot i això, quan aquest sigui el cas, el canal continuarà oferint programes de qualitat i interès universal.

La graella de programació de TV3CAT es confegeix pensant en tots els públics i per oferir les creacions de ficció més recents, l'humor que uneix els catalans, la informació diària, els programes d'investigació i els espais que conviden a la descoberta i el creixement del coneixement.
Anar al contingut