Nova aplicació

TV3 estrena emissions en directe per l'iPhone

S'han creat dues aplicacions: una per veure des del mòbil els canals 3/24 i TV3CAT i una altra per accedir a continguts del "Crackòvia".

TV3 i CCRTV Interactiva fan una aposta decidida per la nova generació de telèfons intel·ligents amb l'estrena d'una aplicació que permet accedir a les emissions en directe del TV3CAT i el canal de notícies 3/24 des de l'iPhone i l'iPod Touch. Per accedir a aquest servei, l'usuari es pot descarregar de manera gratuïta aquesta aplicació des de l'iTunes Store. A més de poder veure els canals en directe, amb aquesta aplicació l'usuari tindrà un accés directe al portal mòbil de TV3 optimitzat per a iPhone, una selecció dels vídeos del 3alacarta i a la programació del dia de tots els canals de Televisió de Catalunya.

L'aplicació més descarregada
TV3 en directe es va posar a disposició dels usuaris el dia de Sant Jordi i sense fer-ne cap tipus de promoció ja ha arribat a ser de les aplicacions gratuïtes més descarregades de la botiga d'Apple.

Els canals disponibles
TV3CAT és el canal que està emetent Televisió de Catalunya per al senyal satèl·lit arreu del món i ofereix continguts de producció pròpia de tots els seus canals, amb la programació de TV3 com a referència.
3/24 és el canal de notícies 24 hores en català de Televisió de Catalunya i es va estrenar l'any 2003.

"Crackòvia" també a l'iPhone
D'altra banda, també s'ha estrenat l'aplicació de "Crackòvia" per a iPhone i iPod Touch. A la mateixa iTunes Store, els seguidors del popular programa d'humor de TV3 podran descarregar-se aquesta aplicació i posar al seu telèfon i reproductor portàtil els sons més populars d'aquest programa d'humor: el "gravíssim" de Núñez, o "al loro" del Laporta.

"Crackòvia" per a iPhone també permet descarregar alguns dels moments més memorables amb Ibra, Cruyff, Pochettino i altres personatges clau del programa. "Crackòvia" per a iPhone també dóna un accés directe als gags de la sèrie que hi ha al 3alacarta. Aquesta aplicació és de pagament i costa 1,59 €.
Anar al contingut