Cuina i entreteniment

TV3 estrena "Menú cap de setmana"

Un programa gastronòmic innovador que ens aproparà els secrets de l'alta cuina de la mà del xef estrella Nandu Jubany, el presentador Llucià Ferrer i un personatge famós diferent cada setmana: a l'estrena, Sandro Rosell.

"Menú cap de setmana" és un docuxou gastronòmic presentat per Llucià Ferrer i Nandu Jubany. Cada diumenge visitaran un municipi de Catalunya i cuinaran en espais insòlits i sorprenents. Llucià Ferrer aprendrà a cuinar guiat de la mà del mestre i xef Nandu Jubany. A cada capítol els acompanya i ajuda un convidat famós.

"Menús de cap de setmana" és un programa de 30 minuts inspirat en diferents formats anglosaxons en què es fa un acostament a l'univers gastronòmic lúdic, divulgatiu, intens i entretingut alhora. Hi conflueixen diferents registres televisius: reptes, "coaching", trucs, competicions, entrevistes, tocs d'humor...

Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat i amant de la cuina de producte i proximitat, el mestre Nandu Jubany posarà tot el seu saber al servei d'una cuina a l'abast de tothom. Ensenyarà a cuinar de manera didàctica, amb passió per la gastronomia i els productes de la terra i farà que els secrets de l'alta cuina de Can Jubany siguin accessibles per a tots els espectadors, mentre que Llucià Ferrer serà l'aprenent d'en Nandu i serà l'encarregat de fer les preguntes que es fa l'espectador durant l'elaboració de les receptes amb un toc d'humor.

Cada setmana un personatge famós és convidat a cuinar amb en Nandu i haurà de superar un repte juntament amb en Llucià. Sandro Rosell, Helena Garcia Melero, Gemma Mengual, Eudald Carbonell o Àngel Llàcer són alguns dels convidats.

Un "Duel d'àvies" tancarà cada programa, amb la finalitat de reivindicar la cuina casolana. Recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuinarà al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competiran entre elles i també amb en Nandu, que farà la seva pròpia interpretació de les receptes que elaborin les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decidirà qui dels tres és el guanyador.

"Menú cap de setmana" és una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb Batabat.
Anar al contingut