Documental

TV3 emet "Jaume Vicens Vives. Renovar la història, construir un país"

TV3 no emet el capítol de "Polònia" previst per avui i en el seu lloc presenta aquest treball en què sabrem millor per què Jaume Vicens Vives es va convertir una de les figures més importants de la cultura catalana.

Televisió de Catalunya ha decidit sumar-se a la decisió del president Montilla de declarar avui dia de dol oficial a causa del tràgic accident a Castelldefels, i per això aquesta nit no s'emet el capítol de "Polònia", que es podrà veure dissabte 26 després del "Telenotícies vespre".

En comptes del programa d'humor dirigit per Toni Soler, TV3 emet "Jaume Vicens Vives. Renovar la història, construir un país". El 1957 Jaume Vicens Vives va escriure un manifest clandestí que avançava en vint anys els principis polítics sobre els quals es farà la transició democràtica. Un text que serveix de punt de partida per a aquest documental, que tracta de donar resposta a dues preguntes: com es va anar conformant el pensament polític, intel·lectual i historiogràfic de Jaume Vicens Vives? Per què esdevingué una de les figures més importants de la cultura catalana?

El documental també es podrà veure al canal 33 a les 23.00 hores d'avui.
Anar al contingut