Homenatge pòstum al filòleg

Programa especial de "L'hora del lector" en record de Joan Solà

Amb motiu de la mort de Joan solà, el programa recupera l'entrevista que Emili Manzano li va fer el 3 de juny del 2009. A continuació, Manzano i Víctor Amela conversaran amb Ferran Sáez, autor de l'obra "Vides impossibles".

"L'hora del lector" d'aquest dijous homenatja Joan Solà, mort aquest dimecres 27 d'octubre de 2010, amb la reemisió des de les 22.00 d'una entrevista que Emili Manzano va fer-li l'any 2009.

A continuació, a partir de les 22.40, el programa proposa una tertúlia d'Emili Manzano i Víctor Amela amb Ferran Sáez, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull i autor del llibre "Vides improbables" (Acontravent, 2010) a més de diversos assajos filosòfics. Sáez aborda a "Vides improbables" mitjançant tres biografies falses, la relació entre realitat i ficció en el relat històric.

Víctor Amela parlarà també de l'assaig "Adiós a la verdad", de Gianni Vattino. Al primer reportatge del programa, Javier Pérez Andújar entrevistarà el cantaor Enrique Morente.

Maria Campillo parlarà, al sofà dels clàssics, de l'obra d'Italo Svevo, autor de "La consciència de Zeno".

Xavier Antich recomanarà "La primera pràctica", novel·la d'Albert Villaró, i Xavier Lloveras parlarà de "Les balades", de François Villon, editades recentment per l'editorial Labreu.

Per acabar, el programa comptarà amb la presència de la il·lustradora Claire Roquigny, que dibuixarà el que passa al plató al llarg de la gravació.
Anar al contingut