Cultura

Lluís Homar, a "Ànima"

Toni Puntí entrevista l'actor Lluís Homar, que protagonitza "Terra Baixa" tot sol damunt de l'escenari.

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 10 de novembre (23.00, 33), l'actor Lluís Homar després d'estrenar al festival Temporada Alta un exercici prodigiós: explicar "Terra Baixa" tot sol damunt de l'escenari. És un projecte personal de l'actor i director que ha dut a terme amb la complicitat de l'autor i director Pau Miró. Junts han aconseguit reduir a només quatre els dotze personatges de l'obra original d'Àngel Guimerà. Homar fa tot sol de Nuri, de Sebastià, de Marta i de Manelic. Un espectacle que compta amb una escenografia espectacular de Lluc Castells i amb música de Sílvia Pérez Cruz.

El reporter Jofre Font ens acosta a la personalitat de Pere Faura, un dels joves ballarins i coreògrafs més prometedors i originals del món de la dansa contemporània. Format bàsicament a l'estranger, el seu últim projecte, "Sin baile no hay paraíso", és una particular història de la dansa farcida de referents pop.

En l'àmbit escènic, també mostrem una experiència singular. La reportera del programa Júlia Bertran es va "infiltrar" en el "workshop" que va muntar la companyia Les Antonietes per clausurar el Festival Shakespeare de Barcelona. El resultat, amb la participació d'una vintena d'artistes de diferents disciplines, es va dir "Shake-Spirit" i el públic va poder veure el debut com actriu/cantant de la periodista cultural de TV3.

En el capítol musical, ens acostem a la figura de Paolo Conte, una llegenda de la música italiana. Ho farem just el dia abans que torni a L'Auditori amb nou disc dins del Festival de Jazz de Barcelona. El tancament del programa recordarà una altra cita per dimarts, 11 de novembre: la final del concurs de maquetes Sona 9, en què competiran els grups Trau, Pantaleó i Manuela Kant.
Anar al contingut