Un món interconnectat

Les xarxes socials a debat, a "Banda ampla"

Les xarxes socials s'han convertit en un fenomen mundial. l'ús creixent que se'n fa i la influència que tenen en tots els àmbits de la nostra vida es converteixen en l'eix central de debat del programa.

Facebook, Tuenti o Twitter són algunes de les xarxes socials d'internet més populars entre els catalans. En la setmana de l'estrena de la pel·lícula "The social network" (La red social), sobre la creació de Facebook, "Banda ampla" posa a debat l'ús creixent d'aquestes plataformes i la influència que tenen en les relacions personals, socials i laborals.

Els pares saben com actuen els seus fills a les xarxes socials? S'ha de controlar o limitar l'accés que hi tenen els menors? En un món interconnectat, on cada cop s'hi aboca més informació privada, com es resol el dret a la intimitat? I com es garanteix la seguretat de les dades personals? Són algunes de les preguntes que es plantejaran al debat ciutadà de TV3, que dirigeix i presenta Lídia Heredia.

Els 90 convidats de "Banda ampla" també debatran sobre com ha canviat la manera d'entendre les relacions sentimentals i el concepte d'amistat, en un moment en què expressions com "agregar un amic" o "tenir un seguidor" s'han fet un lloc a les vides quotidianes de molts ciutadans.
Anar al contingut