Bed & Breakfast

Els Amics de les Arts en concert, a "De prop"

Es diu que aquest grup és molt diferent dels Manel, però que hi comparteix una particular manera d'explicar situacions quotidianes des de la perspectiva de la generació que podríem anomenar Erasmus.

Els Amics de les Arts visiten el plató de "De prop". Els membres d'aquesta banda eren quatre companys de pis a Barcelona que es van formar l'any 2004 i que van començar una carrera musical autogestionada, en el sentit més ampli.

Utilitzant les noves tecnologies com a eines de producció, gravació i difusió, s'autoediten la primera demo "Catalonautes" (Pistatxo Records, 2005), amb què arriben a la final del concurs Sona 9, on guanyen el premi al millor grup segons la votació popular. El 2006 publiquen el seu primer disc d'estudi: "Roulotte Polar" (Pistatxo Records, 2006), i dos anys després, el segon, "Castafiore Cabaret" (Pistatxo Records, 2008), que tindrà una repercussió considerable a través d'internet.

Però, és amb "Bed & Breakfast" (Pistatxo Records, 2009) que Els Amics de les Arts trenquen l'àmbit d'internet i comencen a guanyar visibilitat gràcies als directes, on veuen com el públic creix, concert a concert, gràcies al boca-orella. Avui dia ja són una realitat indiscutible.

Al "De prop" podreu comprovar com un quartet que utilitza ritmes i recursos pregravats ha sabut construir una posada en escena diferent.

Anar al contingut