De gira

Els amics de les arts, a "Entre línies"

El programa de reportatges acompanya el grup català per Alemanya, on han presentat el seu disc "Bed & Breakfast" sent uns excel·lents ambaixadors de la llengua catalana.

El grup català Els Amics de les Arts han estat de gira per Alemanya. D'aquesta manera han culminat la gira del seu disc "Bed & Breakfast", que tants èxits els ha reportat i que els ha convertit en un dels grups catalans amb més futur del panorama musical.

Un equip d'"Entre línies" els ha seguit en aquesta aventura que els ha dut a fer concerts per diverses ciutats alemanyes, fins a arribar a Berlín, on han protagonitzat el seu últim concert i han enterrat definitivament l'etapa "Bed & Breakfast".

A més, amb aquesta visita, Els Amics de les Arts s'han consolidat com uns excel·lents ambaixadors de la llengua catalana, ja que, gràcies a les seves cançons, molts alemanys han pogut no només descobrir el català, sinó aprendre'l i estimar-lo. En el reportatge, viurem la trobada del grup amb els alumnes alemanys de català de la Universitat de Berlín.
Anar al contingut