Gastronomia

El restaurant Les Voltes, de Moià, al "Cuines"

Eduard Azuaza, xef del restaurant, en ensenya a preparar plats suculents i nutritius: "gratin" de patates amb botifarra negra, xai tendre amb formatge i peres, mongetes amb morro i orella de porc ral...

Eduard Azuaza, xef de Les Voltes, ve al "Cuines" a presentar un variat menú on trobem de tot: carn, peix, llegums i verdures. Un seguit de plats suculents i nutritius.
 
Dilluns podrem degustar una "gratin" que combina les patates amb botifarra negra, una terrina que s'acompanya d'un cremós de carbassa. La carbassa, tan d'hivern, és un aliment que ha cobrat protagonisme a la cuina i que, a més, és bo per a la pell, la vista i el sistema immunitari.
 
Dimarts veurem com el cuiner combina un xai tendre, un tipus de carn rica en vitamines i minerals, amb formatge i peres. Un plat gustós i econòmic.
 
Dimecres, aquest xef de Moià ens cuinarà una orada amb cremós de bròcoli, una manera de preparar el bròcoli que el fa molt més mengívol, fins i tot per a aquells a qui no els agrada gaire.  
 
I dijous, passem als llegums, amb un bon plat de mongetes acompanyades de morro i orella de porc ral, per agafar forces.
 
Divendres, com sempre, toca la cuina amateur amb el "Cuines de casa". Aquest divendres, Neus Moya, una podòloga d'Altafulla, ens proposa  el seu plat predilecte: pastissets de cabell d'àngel i xocolata, segons la recepta del seu avi. Un plat que, a més d'endolcir-nos, ens aporta la quantitat de fibra provinent de la carbassa del cabell d'àngel.  
Anar al contingut