Gastronomia

El forner vilanoví Jordi Morera, al "Cuines"

Prepararà un pa d'espelta, un pa de cervesa, unes merengues i uns bunyols dolços. I divendres, un jubilat barceloní serà el protagonista de l'espai "Cuina de casa".

Jordi Morera, jove forner de l'Espiga d'Or, continua amb una tradició de flequers de més de cinc generacions que han treballat amb matèries de primera qualitat i molta paciència per aconseguir un bon pa.

Per començar la setmana, en Jordi, un emprenedor de la cultura del pa, farà un pa d'espelta ecològica amb llevat natural servint-se només de les mans, a fi que tothom a casa pugui participar de la recepta.

Dimarts sorprendrà amb un pa de cervesa amb sègol ecològic (cervesa, malta i civada). Dimecres un plat molt dolç, les típiques merengues del Carnaval de Vilanova fetes a la manera tradicional i, també, amb xocolata. Finalment, dijous s'acomiadarà amb uns bunyols dolços, que no poden faltar en temps de Quaresma.

Per acabar la setmana, l'amateur Adolf Gabarró, barceloní jubilat, ens prepararà un saníssim pollastre amb quinoa, una llavor que ha descobert fa poc. Tot amb productes ecològics.


Anar al contingut