Reportatges

El 33 emet els treballs dels estudiants d'"El màster de TV3"

Durant tres dijous consecutius, veurem les obres realitzades, com a projectes finals de curs, dels participants de l'última promoció del màster.

El màster en innovació i qualitat televisiva, que aquest any arriba ja a la seva tercera edició, és un projecte impulsat per TVC juntament amb la UAB i la UPF per formar futurs professionals de la televisió en el camp del reportatge, el documental i la ficció.

El programa "El màster de TV3" emetrà aquests treballs distribuïts en tres emissions, el 2, el 9 i el 16 de juliol. En aquesta primera edició, veurem els treballs "Expedient Bolonya" i "A les fosques".

"Expedient Bolonya"
Autors: Lluís Royo, Jordi Pueyo i Montse Rosell
Imatge: Ignasi Pastori
Durada: 25 min

Sinopsi
"Expedient Bolonya" és un reportatge que confronta partidaris i detractors del procés d'implantació del Pla Bolonya (l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior) per debatre sobre com s'ha de renovar el sistema universitari al nostre país.

"Expedient Bolonya" reviu també en primera persona dos dels episodis que han generat més polèmica en la universitat catalana dels últims anys: l'ocupació del rectorat de la UB i els fets de la primavera del 2008 a la UAB que van portar a expulsar sis estudiants.

"A les fosques"
Autors: Anna Aragón, Lorena Cervera, Alba Conesa i Josep Bassas
Imatge: Ignasi Pastori
Durada: 22 min

Sinopsi
Moltes sales de cine de barri han desaparegut en els últims anys, i el sector viu un autèntic canvi cultural. Però la màgia de les pel·lícules sembla eterna. "A les fosques" és el retrat de tres persones per a les quals l'exhibició cinematogràfica és una part imprescindible de la vida. El documental mostra com és la vida d'aquests cines, El Pisa de Cornellà, el Capri del Prat i el Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat, i com s'ho fan els seus propietaris per mantenir-los oberts al públic.
Anar al contingut