Passió per l'esport

"Divendres" (DILLUNS 3CAT)

Les màximes golejadores de la Lliga de futbol femení visiten el programa: Mari Paz (de l'Espanyol) i Sonia Bermúdez (del Barça). I amb Espartac Peran viatjarem a la prehistòria des de les coves de Toll, a la localitat de Moià.

Al magazín "Divendres" ens encanta parlar d'esport, però mai fins ara no havíem parlat de la Lliga de futbol femení que es disputa paral·lelament a la gran Lliga BBVA, amb la mateixa emoció... o potser més! Al programa d'aquest dilluns ens visiten les màximes golejadores de la Lliga de futbol femení: Mari Paz (de l'Espanyol) i Sonia Bermúdez (del Barça). Les dues es disputen el "pichichi" a la Lliga femenina, guardó que encara no està decidit perquè falten dos partits per finalitzar la temporada.

Amb l'Espartac ens traslladem aquesta setmana fins a la localitat de Moià, al municipi del Bages. Amb l'escriptor Màrius Serra analitzarem les expressions i peculiaritats de la parla d'aquesta zona, i també viatjarem a la prehistòria visitant les coves del Toll, el jaciment més important d'Europa en fauna del Quaternari, i també la Cova de la Teixonera, amb restes de neandertals i "homo sapiens".

L'actualitat del cap de setmana serà la protagonista a la tertúlia del dilluns, comentada per Núria Ferré, Sebastià Serrano, Pere Escobar, Agustí Esteve, Jaume Barberà i Tian Riba.

En directe després de "La Riera", a TV3
Anar al contingut