Documental

Camins

Gerard Quintana, Josep Thió, Cuso Lisicic i Josep Bosch, els Sopa de Cabra, exposen amb sinceritat les seves diferències en aquest documental, enregistrat el mateix dia que van pujar a l'escenari per primera vegada després de deu anys.

El retorn de Sopa de Cabra va ser apoteòsic per als més de setanta mil seguidors que els van acompanyar des del Palau Sant Jordi fins a Girona.

Però els integrants de la banda ho van viure d'una manera ben diferent.  Així ho desvetlla el documental "Camins", un treball que sorprèn per la sinceritat amb què Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisicic i Josep Bosch exposen les seves diferències, sense aparentar el que no han estat mai ni seran: un grup d'amics.

Ho fan durant el trajecte que els duu des de casa seva fins al Palau Sant Jordi en el mateix dia que han de pujar a l'escenari per primera vegada després de deu anys.

És allà, quan toquen en directe, quan l'ànima se'ls transforma en còmplices d'una màquina de rock and roll que està per sobre d'ells mateixos: Sopa de Cabra.

"Camins", un documental de Lluís Danés amb guió de Pep Blay.
Anar al contingut