Dakar
Dakar

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran de prop el Dakar 2019

Diumenge, 6 de desembre, a les 21.45, Esport3 emetrà el primer programa dedicat al Dakar 2019 que es disputarà íntegrament al Perú del 6 al 17 de gener. Catalunya Ràdio també en farà un seguiment continu.

Aquest 2019, Catalunya Ràdio i TV3 viuran de prop el Dakar que es disputarà del 6 al 17 de gener. La principal novetat és que la competició transitarà, per primer cop en la història, íntegrament pel Perú, i que aquest any redueix el nombre d'etapes: se'n faran només 10, a diferència de les 14 de l'any anterior.

Esport3 farà el primer programa el dia 6 de gener, a les 21.45, i continuarà amb un ampli seguiment amb un programa diari, a les 21.00, durant les diferents etapes de la competició. El programa el presentarà Francesc Sòria i Noel Rodríguez serà la persona desplaçada al territori. Xavi Guillén i Marc Guasch formaran part de l'equip de col·laboradors experts del programa. Aquesta edició també seguirà la dotzena de pilots catalans que seran al Dakar, entre ells, Laia Sanz, Nani Roma, Isidre Esteve i Gerard Farrés. Durant la celebració del Dakar 2019 també hi haurà una peça informativa al telenotícies amb les principals novetats de cada una de les etapes.

A més, Ricard Isidro, des de Catalunya Ràdio, serà l'enviat especial al Perú per explicar de primera mà com evoluciona la competició. Hi haurà informacions puntuals als butlletins de Catalunya Ràdio i a Catalunya informació, i es faran diferents connexions en els diferents programes esportius de la ràdio ("Catalunya Migdia", "Tot costa", "El Club de la Mitjanit", "Tot Gira Migdia" i "Tot Gira").

El dimecres 2 de gener, a les 21.00, Esport3 farà una reemissió del programa especial "Dakar 2019. 100% Perú". 

tv3.cat/dakar

esport3.cat

Anar al contingut