"El cerro de los dioses"
"El cerro de los dioses"

Tres premis per a "El cerro de los dioses", amb la participació de TV3, en el Festival Sant Cugat Fantàstic

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat, que s'ha celebrat del 25 al 27 de setembre, ha posat punt final a la seva sisena edició amb el lliurament de premis. "El cerro de los dioses", amb la participació de TV3, s'ha endut tres guardons: el premi a millor actor per a Lluís Altés, una menció especial del jurat i el premi del públic a la millor pel·lícula.

El Sant Cugat Fantàstic, que ha tingut lloc als Cinemes Sant Cugat, ha posat punt final a una sisena edició amb el leitmotiv dels assassins en sèrie, però també marcada per la crisi de la Covid, i que, malgrat això, ha comptat amb el seu públic fidel, disposat a gaudir del gènere més sagnant.

Lluís Altés s'ha emportat el Premi al Millor Actor pel seu paper "El cerro de los dioses", de Daniel M. Caneiro, pel·lícula amb participació de TV3, que explica la història de la Paula, una directora de documentals que investiga una "influencer", una actriu en hores baixes i un director de cinema d'autor, a qui conviden en un petit poble per oferir les seves ànimes a un antic déu i així aconseguir fama i èxit en les seves carreres també ha obtingut una menció especial i un dels premis més desitjats: el del públic.

"El cerro de los dioses" és una reinterpretació del mite de Faust en el qual la Paula i el Pedro, una directora de documentals i el seu productor, investiguen diferents personatges famosos, d'entre els quals destaquen Itziar Castro, Will Shephard i Pau Escobar, que han estat convidats a la Siega, una celebració d'un petit poble de Castella-la Manxa.

Fitxa tècnica

Direcció i producció: Daniel M. Caneiro
Guió: Daniel M. Caneiro i Borja Figuerola
Intèrprets: Paula Muñoz Rodríguez, Christian Caner, Itziar Castro, Will Shephard, José Corbacho, Raúl Arévalo, Patricia Montero, Dafnis Balduz, Melina Matthews, Alain Hernández, Jaume Ulled, Isabel Coixet, Macarena Gómez, Carmen Muga i Lluís Altés.

"El cerro de los dioses" és una coproducció de Begin Again Films i La Cima Producciones, amb la participació de TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut