"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, s'emet els dissabtes

Les mancances de la Llei de la Dependència, a "Solidaris" 

Dissabte, 29 d'abril, a les 22.05, el programa realitzat i dirigit per Mercè Folch tornarà a emetre el monogràfic sobre la Llei de la Dependència i les seves assignatures pendents, en exclusiu per internet.

"Solidaris", el programa social i de drets humans de Catalunya Ràdio, posarà el focus en les mancances que encara té la llei que vol promocionar l'autonomia personal i l'atenció a les persones en situació de dependència. 

Amb la participació de Lluís Torrens, secretari general d'Afers socials i famílies de la Generalitat, i amb José Manuel Ramírez, president de l'Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials i president de l'Observatori estatal de la dependència, que acaba de presentar el seu nou estudi.  

També entrevistaran la cap d'unitat de serveis socials bàsics de Viladecans, Bàrbara Vega, i conversaran amb dues cuidadores dels seus familiars, Montse Arús i Montse Barcon, que explicaran quina problemàtica han d'afrontar cada dia.  

"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, aborda els temes de gran impacte social, de drets humans i de cooperació, en l'horari habitual dels dissabtes, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut